BANI PE NET
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Castiga bani pe net » Afaceri online » Bani pe net cu metoda 5 lei
Bani pe net cu metoda 5 lei
banipenetbaniData: Duminică, 2012-03-11, 6:17 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 11
Reputaţie: 0
Stare: Offline
Metoda celor 5 lei


Cum sa faci bani stand acasa?

POTI SA FACI BANI USOR, REPEDE SI LEGAL!

Varianta in care investesti 30 ron + 6 plicuri cu timbru si castigi minim 78.125 RON!!!

Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine! Am incercat mai multe metode. Aceasta este cea mai USOARA, simpla si rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge, e testata! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul:
In urma cu ceva vreme navigam pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig zeci de mii de ron in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 30 ron.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 5 ron la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici anuntul tau la minim 200 de site-uri cu anunturi gratuite de pe Internet. Apoi iti vor veni si tie banii. Trimiti, anunti pe internet, trimiti articolul acesta celor care-ti cer detalii, astepti, apoi incepi sa castigi! Atit. Pur si simplu!

PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Apoi iei 6 bancnote de cate 5 ron si pui CATE UNA in FIECARE dintre coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 5 ron.

Apoi trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1)Dutu Paunica, Str. Dudului nr.8, bl.26, ap 44, op 9, Braila, cod 810356
2) PAUL IONESCU, STR. TOPOLOVAT, NR. 4, BL. TD18, SC. A, ET. 10, AP. 61, SECTOR 6, BUCURESTI, COD 062073
3) Guta Constanta, str. 7 Septembrie 1485, Bl T3A, Sc.C, Ap.16, et.3, Loc. Mioveni, jud Arges, cod 115400
4)Giurgiuca Anca, op.1,cp 545, Timisoara, jud Timis
5)Segarceanu Cristian, Str. Piata Bucuresti nr.2, Bl 2, sc. C. ap.60, Loc Oradea, Jud. Bihor, cod 410114
6)Pavelescu Melania, Str. Matei Basarab, Bl.30, Sc.B, et.1, ap.8,Localitatea Rm.Valcea, Judetul Valcea, cod 240616

PASUL 2:Acum o sa tai / elimini din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (astfel incat nr 6 devine nr 5, nr 5 devine nr 4, etc...). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie. Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intra in joc, trebuie SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit, semanind neincrederea.

PASUL 3:Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
Creaza-ti o adresa speciala pentru acest joc de castig piramidal! Iti recomand gmail sau yahoo. Apoi activeaza autoresponder-ul acestei adrese de e-mail si pune textul acestui articol la autoresponder, astfel ca orice om care iti scrie pe adresa ta sa primeasca automat acest intreg articol cu informatia. Intra si cauta pe www.google.ro "anunturi gratuite” si fa o lista de site-uri in care urmeaza sa publici anuntul tau! Sa dai de 200 de ori anuntul tau este atat cat iti trebuie, minim; dar, cu cat publici in mai multe locuri, cu atat mai multi bani vei castiga!

Hai sa facem un calcul simplu!

Ca si mine (am jucat deja de 2 ori, acum e a treia oara cind intru in jocul asta!), vei incepe sa primesti bani in cutia postala in doar cateva zile! Daca vrei, poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce?

JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!

Perpetuum mobile!
Dupa un timp, cand numele tau nu se mai afla in lista de participanti si plicurile care-ti parvin se raresc, sau oricand vrei sa reincepi sa castigi, poti sa repeti procedura.

Foloseste Cornul Abundentei, ajuta-te pe tine, apoi si pe altii!!!
 
Forum » Castiga bani pe net » Afaceri online » Bani pe net cu metoda 5 lei
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: